info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Gazeteciler Derneği Ailesi Circo İtaliano’yu İzledi

Çorlu Gazeteciler Derneği Ailesi Sirkte Buluştu

 
Her geçen gün yeni bir etkinlikle üyelerinin karşısına çıkan ve üyeleri mesleki eğitimlerin yanı sıra kültürel ve sosyal aktivitelerde de bir araya Çorlu Gazeteciler Derneği bu kez sirkte buluştu. Dernek üyelerinin yanı sıra eş ve çocuklarının da katıldığı organizasyon son derece keyifli geçti. 
 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği’nin yeni yönetimi dernek üyelerine yönelik olarak düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Çorlu’da faaliyet gösteren Orion AVM otoparkında kurulan çadırda gösterilerini sunan Circo İtaliano Sirkini izleyen dernek üyesi gazeteciler eş ve çocukları ile birlikte hoşça vakit geçirdiler. 
 
 
Akıllı köpekler, Trambolin Show, Jonglör, Halı Show, Ünlü Palyaço Rossi, Brezilyalı Kardeşler, Kafes İçinde Motor Show, Tüplü Akrobasi, Alessandrini Kardeşler ve Ölüm Çemberi ile Çorluluların karşısına çıkan Circo İtaliano’ya katılan Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri, eş ve çocukları ile iş stresinden bir nebze olsun uzaklaşarak gönüllerince eğlendiler. 
 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği olarak bir etkinlik tertiplediklerini belirten dernek başkanı Levent Silistre; “Bizler gazeteciler olarak görevimiz gereği bu ve benzer etkinliklere sürekli olarak katılıyoruz. Bu kez görev gereği değil izleyici olarak katılmak istedik. Bunu yaparken de dernek üyelerimizin eş ve çocuklarını da bu organizasyona dahil ettik” dedi. 
 
Etkinliğe yaklaşık 50 kişiyle katıldıklarını da sözlerine ekleyen Silistre; “Derneğimizin, Orion AVM işbirliği ile düzenlediği bu etkinliğe katılım gösteren tüm üyelerine ve bizlere destek olan Orion AVM yönetimine teşekkür ediyorum. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak üyelerimizi ve ailelerini sosyal ve kültürel etkinliklerde buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Dünya’nın en ünlü sirkleri arasında yer alan ve gittiği her ülkede çok sevilen aynı zamanda büyük ilgi gören her yaştan insanın sevdiği Circo İtaliano izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. 
 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği, üyelerine yönelik olarak daha önce de Anadolu Jet işbirliği ile Ankara gezisi tertiplemiş, meclis ve anıtkabir ziyareti gerçekleştirmişti. Dernek yönetimi üyelerine yönelik bir diğer etkinlikte ise dernek üyelerini eş ve çocukları ile Çanakkale gezisinde buluşturmuştu. Çorlu Gazeteciler Derneği Ankara ve Çanakkale gezileri dışında üyelerinin katılımıyla çeşitli yemek ve kahvaltı organizasyonları da tertiplemişti.
Kaynak : Murat Ürtekin