info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Gazeteciler Derneğinden Kaymakam Levent Kılıç’a Ziyaret

Çorlu Gazeteciler Derneği yönetim kurulu Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç`ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Silistre ayrıca geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen 2. Gazeteciler Kupası`na teşriflerinden dolayı Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç`a teşekkürlerini ileterek: “Çorlu`da sosyal ve kültürel projeler üreterek ilçemize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Dernek olarak ‘biz büyük bir aileyiz’ sloganıyla çıktığımız yolda kardeşlik, dostluk ve fair play ruhunu spor camiasına da yansıtmak amacında olduk” dedi. 
 
 
Silistre derneğin 2006 yılında kurulduğunu sözlerine ekleyerek: “Yaklaşık 2 yıl önce gerçekleştirdiğimiz genel kurulla yeniden bir yapılanma içerisine girdik. O günden bu yana gazeteci arkadaşlarımız için düzenlediğimiz eğitim seminerlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerin altına imza attık. Sayın Tekirdağ Valimizin ve çok değerli protokol üyelerinin de katılımıyla yeni dernek merkezimizi açtık. Bundan sonra ki süreçte de faaliyetlerimiz devam edecek” dedi. 
 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği Başkan Levent Silistre Çorlu Halk Eğitim Merkezi ile protokol imzaladıklarını ve ortaklaşa düzenledikleri proje kapsamında Türkiye`de bir ilk olacak olan Gazeteciler Korosu çalışmalarının da devam ettiğini ve Mayıs ayında Türk Halk Müziğinden eserlerin icra edileceği konser düzenleyeceklerini belirtti. 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği Güzel İşler Yapıyor
 
Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç da gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ileterek Çorlu Gazeteciler Derneği`nin hafta sonu gerçekleştirilen ve 4 Tekirdağ Süper Amatör Lig takımının yer aldığı 2. Gazeteciler Kupası organizasyonunu çok başarılı bulduğunu ifade etti.  Kaymakam Kılıç ayrıca Kaymakamlar kararnamesi ile Çorlu`ya atandığını öğrendiğinde ilçe ile ilgili yaptığı araştırmalarda Çorlu Gazeteciler Derneği`nin çalışmaları ile sık sık karşılaştığının altını çizdi.
 
Kaymakam Kılıç “Çorlu`ya gelmemin ilk ayında derneğiniz tarafından düzenlenen futbol organizasyonu da bu araştırmalarımın doğruluğunu ispatlar nitelikte. Kamu kurumlarını, sivil toplum örgütlerinin ve yerel yönetimlerin basın ve gazeteciler arasında ki güçlü iletişimi ilçemizde ki vatandaşların bilinçlenmesi açısından önem arz etmektedir. Basın bu tür yapıların vatandaşlara yaptıkları hizmetleri doğru ve tarafsız şekilde vatandaşlara yansıtarak bir nevi kamu hizmeti görmektedir. Vatandaşların kamu ve yerel yönetimlerden beklentilerine aracı olan basın mensupları şehirlerin daha hızlı gelişmesine katkı sağlamaktadır” dedi.  
 
Kaymakam Levent Kılıç ayrıca Çorlu Gazeteciler Derneği yönetim ve üyelerine meslek hayatlarında başarılar diledi. Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.