info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Halkı Durumdan Rahatsız

Son günlerde Çorlu’da umuma açık parklar da, cadde ve sokaklarda belediye önünde banklarda yatıp kalkan saçı sakalı birbirine karışmış pejmurde kıyafetli kişiler çevreye açıkça rahatsızlık veriyorlar.

KONU BELEDİYENİN Mİ ?  YOKSA EMNİYETE Mİ AİT?
 
Şehir içinde gezerken, son günlerde belediye otobüs duraklarında, bu kişiler de başta bayanlar çocuklu aileler  açıkça rahatsız olduklarını şifahi olarak, dile getirirlerken, bizzat gazetemiz idare merkezine  gelerekte durumu bildirip,” Siz bölge gazetesi  görevi  yapıyorsunuz. O nedenle sizler yazarsanız ilgili ve yetkililer tedbir alır” dediler.
 
 
ACİL ÇÖZÜM BEKLENİYOR
 
Aynı durum komşu il merkezleri ve İstanbul’ da ise  emniyet ,belediyelerle ortak çalışma yürütüp, sokak ve caddelerden toplayıp,bakım evleri ile hastanelerde tedavi altına alınmaları sağlanıyor.Çorlu’ da da aynı ortak çalışmanın bir an önce yapılması bekleniyor. Biz gazetecilik sorumluluğu içinde  durumu sunduk. Tedbir alınması ise ilgili ve yetkili makamlara ait. Belki Kaymakam başkanlığındaki asayiş toplantısında masaya yatırılıp çözüme kavuşturulur. Bizde durumu kamuoyuna açıklarız.
 
Erdal ÖZCAN