info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Huzur Evi Müdürü Erol Menekşe görevine başladı

Çorlu Huzur Evi Müdürü Erol Menekşe görevine başladı

Çorlu Huzur Evi Müdürü Emine Ebru Baydak’ın soruşturma neticesi görevden alınmasından sonra yeni atanan Erol Menekşe görevine başladı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çorlu Huzurevi Müdürlüğü görevine vekaleten atanan Erol Menekşe görevine başladı. Erol Menekşe’nin ilk ziyaretçileri ise Çorlu Yardıma ve Bakıma Muhtaç Yaşlıları Koruma Derneği üyeleri oldu.

Dernek Başkanı İsmet Orta, Başkan yardımcısı Ramadan Cesur, Yönetin Kurulu üyesi Faruk Albayrak ve dernek üyesi Erol Şener, Çorlu Huzurevi müdürlüğüne vekaleten atanan Erol Menekşe’yi makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. Yeni görevinde başarılar diledi.

Erol Menekşe ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çorlu Huzurevi’nin arsasının alımında ve yapımında Çorlu Yardıma ve Bakıma Muhtaç Yaşlıları Koruma Derneği’nin çok büyü katkısı var. Öncelikle bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu nazik ziyaretinizden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. Menekşe, huzurevinde yapılan faaliyetler hakkında dernek üyelerine bilgiler verdi. Ardından huzurevinde kalan yaşlılar ziyaret edildi