info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Medya Mensupları Edirne Gezisinde Buluştu

Çorlu Medya Mensupları Derneği’nin düzenlediği Edirne Gezi ve ziyaretleri rehber eşliğinde gerçekleşti. Geziye dernek üyeleri eş ve çocukları ile katıldı.

Çorlu Medya Mensupları Derneği’nin düzenlediği Edirne Gezi ve ziyaretleri rehber eşliğinde gerçekleşti. Geziye dernek üyeleri eş ve çocukları ile katıldı. 
Çorlu Medya Mensupları Derneği’nin düzenlediği Edirne gezisi, pazar günü gerçekleştirildi. Çorlu Medya Mensupları Derneği üyesi gazeteciler caminin bahçesine girildiğinde burada bulunan Edirne Valisi Hasan Duruer ile karşılaşıldı. Kısa bir sohbetten sonra Vali Duruer, ziyaretçilere “81 İlde Kültür Edirne" isimli kitaptan hediye etti.
Derneğ'in Edirne ziyaretinden memnun olduğunu dile getiren Vali Duruer, “Sizlerin Edirne’ye böyle bir gezi yapmanızdan memnun oldum. Çünkü Edirne Osmanlı’ya başkentlik yapmış her yanı tarihin çeşitli dönemlerine ait eserlerle dolu başta Selimiye Camii olmak üzere, bu tarihi yerleri gezip görmek bir ayrıcalıktır. Size verdiğim Edirne ile ilgili kitap, güzel bir tanıtımı gözler önüne seriyor” dedi.
Ziyarette Selimiye Cami'si şehit mezarları, tarihi Kırkpınarın yapıldığı Sarayiçi, Edirne’nin Yunanistan hududu olan Pazarkule, Karaağaç ve Tarihi Edirne garı ile Lozan anıtı gezildi. 
Çorlu Medya Mensupları Derneği’nin Edirne gezisinin ulaşım sponsoru olan Çorlu Travel sahibi Altan Çetinkaya’ya hazırlanan teşekkür plaketini Dernek Başkanı Mehmet Yirun ve Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Doğan verdi. Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun burada yaptığı konuşmada, “Derneğimize ve üyelerimize verdiğiniz bu büyük destek bizi mutlu etti. Sizlere teşekkür ederim” dedi. Öte yandan Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun geziye katılan dernek üyelerine hazırlatılmış özel dernek logolu bloknotları dağıttı. Edirne’de akşam iftarı meşhur ciğerci Bahri Bey’de yapıldı.