info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu-Tekirdağ Ne Kadar Oldu?

Benzine yapılan zamlardan sonra yolcu taşımacılığı yapan servislerde fiyatlarında artışta bulundu.

Çorlu-Tekirdağ yolcu taşımacılığı yapan SS. El Birlik Kooperatifi bilet fiyatını 6 TL olarak belirledi. Geçmiş yıllarda 1 TL'ye Tekirdağ'a gidip gelen vatandaşlar benzine yapılan zamlardan sonra yüksek maliyetle seyahat edecekler.

SS. El Birlik Kooperatifinin asıl fiyat tarifesindeki Çorlu-Tekirdağ ücretinin 6.5 TL olduğu fakat vatandaşında sıkıntı çekmemesi için 6 TL olarak belirlendiği belirtildi. Vatandaş, "Benzine yapılan zamlardan sonra seyahat etmelerinin de zorlaştığı yüksek bilet fiyatları yüzünden sıkıntı yaşadıklarını, biletlerin bu kadar uçuk olmasında seyahat acentelerinin suçunun olmadığı bütün suçlunun başta bulunanlarda ülkeyi bu duruma vatandaşı ekonomik sıkıntı çektirenlerde olduğunu söylediler".

30.04.2008 tarihinden itibaren 6.5 TL olarak belirlenen fiyat tarifesini tam olarak uygulamayan SS. El Birlik Kooperatifi, "Bizler vatandaşın bilet ücretlerinde sıkıntı çekmemesini istiyoruz, fakat son zamanlarda benzine yapılan zamlardan sonra bizlerde sıkıntı yaşadık ve elimizden geldiğince müşterilerimizin kesesine zarar vermeyecek şekilde bir bilet ücreti belirledik" dediler.