info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Tümkasder’den Anıtkabir’de Ata’ya Anlamlı Ziyaret

Çorlu Tümkasder’den Anıtkabir’de Ata’ya Anlamlı Ziyaret

Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık ve Yönetim Kurulu, farklı ziyaretler için geldiği Ankara’da Anıtkabir’e çıkarak Ulu Önder Atatürk’ü ziyaret etti.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk için kurulan Müze’yi gezen, Atatürk’ün şahsi eşyalarının ve görsellerinin bulunduğu yerde tarih koridorunda Anadolu’nun Kurtuluş Savaşı ve şehitleri nostaljik olarak hatırlayan, yad eden Murat Çalık ve heyeti, Hatıra Defterine ise şunları yazdı; 
 
“Kurtuluş Savaşımızın lideri, Meclisimizi bizlere hediye eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk…  Huzurunda, bu ülkenin hangi şartlarda kurulduğunu ve emperyalizmin elinden tam bağımsız bir devlet haline geldiğimizi minnetle hatırlıyoruz. Muasır medeniyetler zirvesine adım adım yürürken, sizleri kalbimize gömdüğümüz yerde ebediyete kadar unutmayacağımıza söz veriyoruz. Liderliğinin bizlere gösterdiği istikamette, bulunduğumuz her yerde ve bölgede çalışmalarımızla biz de insanlığa ışık olacak, öncü olacağız. Huzurunda hürmetimizi ifade ediyor, biz de sana layık bir gençlik yetiştirmek için çaba göstereceğimize söz veriyoruz”
Kaynak : Murat Ürtekin