info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu’da Bir Basın İmtiyaz Sahibi Oda Başkanlığına Aday; Levent ÖZMEN Değişim için adayım

Çorlu’da Özgül Elektronik & Bilgisayar firması sahibi Levent ÖZMEN, 30 Ocak 2022 Pazar günü yapılacak Çorlu Madeni Eşya Elektrikli Aletler Sanatkârları Esnaf Odası seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Şimdi Değişim Zamanı sloganı ile yola çıktığını anlatan Özmen "Çalışan ve Etkili bir Oda için geliyoruz" dedi.

Çorlu’da 1995’den beri Elektronik ve Bilgisayar işi ile uğraştığını belirten Özmen 30 Ocak’ta yapılacak olan seçimli genel kurul öncesi bütün üyelere çağrıda bulunarak; “Aylar öncesinden hiç kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden çıktığımız bu yol, ortaya koyduğumuz enerji ve birliktelik sayesinde tamamına erecektir. 30 Ocak günü yapılacak seçimin çok önemli olduğunu, atılacak her oyun, sahip çıkılan her iradenin hayali kurulan güçlü esnaf modeli için büyük bir başlangıç olacağını bu süreçte yapacaklarımız ve oluşturmak isteğimiz güçlü yarınlar için hedeflerimizi ortaya koyduk.

Nasip olursa 30 Ocak gününden sonra, önce şehrimize ve sonrasında ülkemize örnek olacak bir oda teşkil edilecektir. Herkesin fikrinin, düşüncesinin ve görüşlerinin değerli kılınacağı bir ortam oluşacaktır. “Esnaf olarak bizler bu toplumun devletimizin mihenk taşıyız” diyen Özmen “Bir ülkede esnaf ve sanatkârsız kalkınma olamaz. O yüzden sorunları çözülmüş kendini iyi ifade edebilen ve işini iyi yapan esnaflara toplumun ve devletimizin ihtiyacı var. Bu kültür ve dürüstlük ile halka hizmet hakka hizmet prensibi ile yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Ben ve ekip arkadaşlarım standartları yükseltmek, heyecan ve gayretle çalışmak, hizmet üretmek için bu göreve talibiz.

Çorlu Madeni Eşya Odası üyelerimiz, bizimle çok farklı bir yolculuğa çıkacak, kendilerini özel ve ayrıcalıklı hissedecekler. Onların her türlü sıkıntı ve sorunları ile ilgileneceğimizin sözünü veriyoruz; Gerek sanayi esnafımızın gerek çarşı esnafımızın sorun ve taleplerini sık sık yerinde dinleyerek, her türlü sorunun çözümü noktasında tüm kurum ve kuruluşlarla irtibat halinde olacağız” dedi. Genel Kurul tarihine kadar esnaf ve sanatkârları ziyaret ettiklerini ve sahalarda esnafın gönüllerine dokunmaya devam ettiklerini söyledi. Levent Özmen Kimdir? Levent Özmen, 1976’da Çorlu’da doğdu. 1993’te Küçükköy Endüstri Meslek Lisesi, 1995’te Trakya Üniversitesi Elektronik Bölümünden mezun oldu. 2021 yılında ise Anadolu Üniversitesi Marka İletişimi Bölümünü bitirdi. 1995’te Çorlu’da Özgül Elektronik ve Bilgisayar firmasını açarak ticaret hayatına başladı.

Teknolojinin hızla geliştiği dönemde cep telefonu tamiri ile başladığı işinde sürekli kendini yenileyerek firmalara bilgisayar ve yazılım hizmeti sundu. 2000’li yıllarda internetin hayatımıza girmesiyle web tasarım ve dijital reklamcılık alanında çalışmalara başladı. 2016 yılında Çorlu’ya bir portal çalışması yapmak üzere çıktığı yolda corlucadde.com ‘u kurarak internet medyasına adım attı. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak : Murat Ürtekin