info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu’da Feci Kaza: 1 Yaralı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyon sürerken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, bir apartmanın 2 metre yüksekliğindeki bahçesine düştü.

Kazanın geç saatlerde meydana gelmesi ise, olası bir faciayı önledi. 
 
Kaza, Çorlu'nun Cengizhan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin A. (36), ambalaj firmasına ait 34 DG 6378 plakalı bir kamyonla seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun solundaki beton elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, daha sonra Seyhan apartmanının yol seviyesinden yaklaşık 2 metre aşağısında bulunan bahçesine düşerek durabildi. Gece geç saatlerde meydana gelen kaza, apartman sakinlerini şoke ederken, araç sürücüsü vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Kullanılamaz hale gelen kamyon, vinç yardımıyla apartmanın bahçesinden çıkarıldı. Kazanın ardından, apartman duvarında ve bir evin balkonunda hasar meydana geldi. Apartmanın altında bulunan 2 dükkanın ise cam ve çerçeveleri kırıldı. 
 
Çorlu'nun en işlek yollarından biri olan Cengizhan Caddesi'ndeki kazanın geç saatlerde meydana gelmesi ise olası faciayı önledi. 1,42 promil alkollü olduğu iddia edilen sürücü, kazadan hafif yaralı şekilde kurtuldu.
 
Kaza sonrası Cengizhan Caddesi'nin bir bölümü yaklaşık 1 saat ulaşıma kapanırken, trafik ekiplerinin çalışmaları ve vinç yardımıyla aracın kaldırılması ile yol trafiğe açıldı. Araç sürücüsü Hüseyin A. ifadesi alınmak üzere Çorlu Polis Karakolu'na götürülürken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.