info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorluda Tarafik Kazası: 4 Yaralı

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil karşı yönden gelen diğer otomobille çarpıştı. Kazada iki otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Toplanan kalabalık herkesi şaşırttı, kimi kapıları açmaya çalıştı kimi de camları kırmaya çalıştı. Kaza yerinden geçmekte olan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü polislerden kaza hakkında bilgiler aldı. 
 
Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil karşı yönden gelen diğer otomobille çarpıştı. Kazada iki otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Toplanan kalabalık herkesi şaşırttı, kimi kapıları açmaya çalıştı kimi de camları kırmaya çalıştı. Kaza yerinden geçmekte olan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü polislerden kaza hakkında bilgiler aldı. 
 
Kaza, Çorlu Sağlık Mahallesi Deri organize mevkinde meydana geldi. İddiaya göre Sağlık Mahallesinden Çorlu istikametine gelen Halil Aran yönetimindeki 59 ZE 130 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine karşı yönden gelen Musa Cin yönetimindeki 59 PE 614 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası araçta sıkışan Musa ve Rahime Cin’e müdahale etmek isteyen vatandaşlar herkesi şaşırttı. Bazı vatandaşlar camı kırmaya çalıştı bazı vatandaşlarda kapıyı açmaya çalıştı. Olay yerine gelen Çorlu Belediyesi kaza kırım ekiplerinin müdahalesi ile araçtan çıkartılan yaralılar ambulanslarla Özel Çorlu Reyap Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanan Çorlu Edirne D100 karayolu kaza yerinden araçların kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Bu sırada yoldan geçmekte olan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülüde aracından inerek trafik polislerinden bilgiler aldı. Kaza ile ilgili olarak soruşturma sürerken yaralıların da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.