info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cumhuriyet Koşusu Yapıldı

Cumhuriyetimizin 90. kuruluş yıldönümünü kutlama faaliyetlerine çocuklarımızın ve gençlerimizin etkin bir şekilde katılmalarını sağlamak ve atletizm sporuna teşvik etmek amacıyla Cumhuriyet Koşusu yapıldı.

İlçede görevli tüm beden eğitimi öğretmenlerinin hakemliğinde gerçekleştirilen “Küçükler, Yıldızlar ve Gençler”  kategorilerinde 150 sporcunun kıyasıya yarıştığı koşularda dereceye giren sporcular belli oldu. Hüsniye Hanım Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi önü – İshakça Köyü yolu güzergahındaki koşulara okul yöneticileri ve öğrenci velileri de büyük ilgi gösterdi.
 
Koşularda dereceye giren sporculara ödülleri  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde verilecek. Koşu sırasında yorgunluktan dolayı baygınlık geçiren sporcu öğrencilere koşuları takip eden 112 Sağlık Ekipleri anında müdahale etti.
 
CUMHURİYET KOŞUSUNDA DERECEYE GİREN FERDİ SPORCU LİSTESİ
 
- 1200 METRE KÜÇÜK KIZLAR Kategorisinde Birinciliği Murat  Erbay Ortaokulu’ndan Demet Çekiç, İkinciliği 75. Yıl Ortaokulu’ndan Burçe Tınmaz, Üçüncülüğü ise Nurten Hüsnü Pullukçu Ortaokulu’ndan Cansu Çolakaydın aldı.
 
- 1500 METRE KÜÇÜK ERKEKLER Kategorisinde Birinciliği Murat  Erbay Ortaokulu’ndan Ferdi Şiner, İkinciliği 75.yıl Ortaokulu’ndan Melih Kereşçi, Üçüncülüğü ise Nurten Hüsnü Pullukçu Ortaokulu’ndan Aykut Aşık aldı.
 
- 2000 METRE YILDIZ KIZLAR Kategorisinde Birinciliği  Şairnevi Ortaokulu’ndan Gülcan Ihlamur, İkinciliği Atatürk  Ortaokulu’ndan Arzu Bozkır, Üçüncülüğü  ise Atatürk Ortaokulu’ndan Şevval Çantalı aldı.
 
- 3000 METRE YILDIZ ERKEKLER Kategorisinde Birinci Atatürk  Ortaokulu’ndan İlker Kalmaz, İkinci Atatürk  Ortaokulu’ndan Enez  Taha Tez, Üçüncü ise Atatürk Ortaokulu’ndan Yıldıray Pala  oldu.
 
- 3000 METRE GENÇ KIZLAR Kategorisinde Birinciliği Kız Meslek Lisesi’nden Hatice Ihlamur, İkinciliği Anadolu Lisesi’nden Sena Çolak, Üçüncülüğü  ise Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi’nden Özlem Nurkaya aldı.
 
- 5000 METRE GENÇ ERKEKLERDE ise Birinci Hüsniye Hanım Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden Sercan İşgüzar, İkinci İmam Hatip Lisesi’nden Serdar Bozkuş, Üçüncü ise Hüsniye Hanım Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden Ömer Müjdeci oldu.