info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cüneyt Yüksel Albayrak`ın Muhtar Saltanatını Yıkıyor mu?

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın gücünü ve desteğini aldığı muhtarları Süleymanpaşa’da kendi safına çekmiş gibi görünüyor. Son Eylül ayı muhtarlar buluşması, Süleymanpaşa’da yapılan hizmetler nedeniyle ibreyi Cüneyt Yüksel lehine çevirmiş gibi görünüyor.

Bilindiği üzere, seçim öncesi muhtarlar üzerinden ayyuka çıkan söylentilere göre, Tekirdağ Büyükşehir daire başkanlarından birinin, Kadir Albayrak’ın talimatıyla muhtarlardan, “biz Kadir başkandan memnunuz, tekrar aday olmasını istiyoruz” türünde imza toplanarak Kılıçdaroğlu’na götürüldüğü, bu nedenle Kadir Başkanın diğer aday adaylarını geride bırakarak tekrar aday olduğu, diğer aday adaylarının mağdur edildiği çok konuşulmuştu. Bu konu gündeme geldiğinde de Kadir Albayrak bu konuyu yalanlamamıştı. 

Fakat son yapılan muhtarlar toplantısındaki yüksek katılım, Kadir Albayrak’ın muhtarlar üzerindeki gücünü kaybettiği yönünde görünüyor. 
Süleymanpaşa Belediyesi Eylül Ayı Muhtarlar Buluşması toplantısı, Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

SALGIN TEDBİRLERİ UYGULANDI 

Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda muhtarlarla istişarede bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, talep ve önerileri dinleyerek not etti. 

MUHTARLARLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU 

Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesinin merkez ve kırsal mahallelerde devam eden yatırımları ve çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, toplantıya katılan muhtarlarla yapımına başlayacak olan projeler hakkında da fikir alışverişinde bulundu. 

YÜKSEL BİR BUÇUK YILDA YAPILAN HİZMETLERİ AKTARDI 

Göreve geldikleri günden bugüne kadar muhtarların talep ve beklentileri doğrultusunda özellikle kırsal mahallelerde gerçekleştirilen hizmetleri detaylı bir şekilde muhtarlarla paylaşan Yüksel, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmaları aktardı. 

METRUK BİNALARLA İLGİLİ CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILDI 

Yüksel, özellikle hem şehir merkezinde hem de kırsal kesimdeki metruk binalarla ilgili çok ciddi bir çalışma yürüttüklerini, Fen İşleri Müdürlüğü ve ilgili muhtarlarla istişare edilerek binaların tespitinin yapıldığını ve Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yıkım ve temizlik işlemlerinin gerçekleştirildiğini ifade etti. 
MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ 

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de toplantıda hazır bulunarak, sorumluluk alanları ile ilgili olarak muhtarlardan gelen talep ve önerilere yanıt verdiler. Toplantı sonrası mahalle muhtarları, taleplerine hızlı şekilde çözüm getiren ve her talebi yerine getirmek için çalışan Başkan Yüksel’e teşekkür ettiler. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin