info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dalgıç Anadolu Öğretmen Lisesinin 12. Mezuniyet Törenine Katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç ile beraber Tekirdağ Belediyesi Anadolu Öğretmen Lisesinin okul bahçesinde gerçekleştirilen 12. Mezuniyet törenine katıldı.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç  Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı  Ali Kılıç ile beraber Tekirdağ Belediyesi Anadolu Öğretmen Lisesinin okul bahçesinde gerçekleştirilen 12. Mezuniyet törenine katıldı.
 
Okul Müdürü Ahmet Coşan’ın ev sahipliğini yaptığı mezuniyet törenine  Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, Milli eğitim Müdürü Halis İşler, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Boran, bazı Okul Müdürleri ile öğrenci aileleri de büyük ilgi gösterdi.
 
Okul Müdürü Ahmet Coşan, Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Büyükeren ve Okul birincisi Hilal Karakaş yaptıkları duygulu konuşmalarla büyük alkış aldılar. Dereceye giren öğrencilere plaketlerini Belediye Başkanı Adem Dalgıç tarafından verildi. Ayrıca dereceye giren öğrencilere diğer protokol üyeleri tarafından çeşitli ödüller ve çiçek de takdim edildi. Program sonunda da 4 Fen, 1 Türkçe Matematik, 1 Yabancı Dil olmak üzere mezun olan toplam 120 öğrenci  keplerini havaya atarak büyük bir coşku yaşadı.