info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dalgıç dan Belediye Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme

Dalgıç dan Belediye Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme

Tekirdağ belediye başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç son günlerde vatandaştan gelen şikayetler üzerine ve belediye bünyesinde olan bazı sıkıntıların kendisi tarafından açıklamak ve yeni yapılan büyük proje arıtma tesisi anlaşmasıyla ilgili geniş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP il başkanı Recep Palabıyık ve yöneticileri ilçe yöneticileri ile sivil toplum yöneticileri basın mensupları toplantıya katıldılar.

Bu gün birçok davet edilen katılımcılar içinde milletvekili  Ziyaeddin Akbulut cenazesi olması sebebiyle katılamadıkları, katılanlarında yeterince zaman olmadığından, Belediye başkanının belediyenin faaliyetleriyle ilgili yeterince görüşmeler yapılamadı.

Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç önümüzdeki günlerde TBMM de geçmesi beklenen Tekirdağ Büyük şehir yasasıyla ilgili Tekirdağ da yapılacak olan çalışmaların Avrupa kenti olma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alt yapı çalışmaları hızla devam ediyor. Alt yapısı ve doğal gaz bağlantıları yapılan yollarımızın üst yapıları da hızla tamamlanıyor.

Tekirdağ belediyesi olarak vatandaşlarımıza nakdi yardımlar yapıyorduk. Biz bu onur zedeleyici durumu kaldırdık. Yardım yaptığımız vatandaşlarımıza belediyemizin Tekkart hizmetiyle yardımlarımızı sürdürüyoruz.

Kent rehberinin hazırlanmasıyla Tekirdağ’ın imar durumunu ve mezarlıklardaki halihazır durumu dijital ortama aktarıyoruz.

Belediyeye ait tüm vasıtalara Araç Takip sistemi koyarak göreve giden araçların merkezi sistemden takip edilmesi sağlanıyor. Kültür faaliyetlerimiz hiç ara vermeden devam ediyor. Belediye konservatuar da ki yeni kayıt olan öğrenciler eğitime başladılar. Belediye spor kulübünde 1500 den fazla sporcumuza hizmet veriyoruz. Bu kulübümüzün sporcularıda yüzümüzü her zaman kulübümüzü temsil ediyorlar. Her gittikleri müsabakalardan madalyalarıyla dönüyorlar. Dedi.

Tekirdağ Belediye başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Tekirdağın özlemle beklediği Tekirdağ sahilinden denize girebilmek için artık en kısa zamanda arıtma tesisini yapacağız ve Tekirdağ sahilden hep beraber denize gireceğiz, şimdiden gelecek bu günlerin müjdesini veriyorum dedi. İller bankasıyla yapılan büyük arıtma tesisi anlaşması son aşamaya gelmiştir diyen başkan Dalgıç.

Basın mensuplarının sordukları sorulara makul ve mantıklı cevaplar vererek toplantının çok olumlu geçtiğini ve bu gibi toplantıların bundan sonrada devam edeceğini söyledi.