info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dalgıç İlköğretim Haftasına Katıldı

İlköğretim Haftası Atatürk Anıtına Çelenk koyma töreni ile başladı.

Valilik önünde düzenlenen çelenk törenine  Vali Yardımcısı Mustafa Yel’in yanısıra  Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç, İl Genel Meclis başkanı Orhan Perçinoğlu ile bazı daire müdürleri eğitimciler ve vatandaşlar katıldı. Milli Eğitim Müdürü  Halis İşler küçük öğrencilerle beraber anıta çelenk koydu.

İlköğretim haftası kutlama programı Ticaret Borsası İlköğretim Okulunda devam etti. Buradaki programa da Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya,  Tekirdağ Milletvekili Ziyeaddin Akbulut,  Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç,  bazı parti temsilcileri, daire müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Günün anlam ve  önemini belirten konuşmalardan sonra küçük öğrencilerin Halk Oyunları, Mehter  ve diğer gösterileri beğeni topladı. Küçük öğrenciler protokol üyelerine çiçek verdi. Büyük öğrenciler de okula yeni başlayanlara hoş geldin çiçeği verdiler.

Çerkezköy’e okul yaptıran Serkan, Müjgan  Karagöz çiftine Vali Ali Yerlikaya ve diğer protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Büyük başarı sağlayarak Fen Lisesini kazanan 2 öğrenciye de altın hediye edildi.