info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Değirmenaltı Gençlik Merkezi Tekirdağ Gençliğinin Hizmetinde

Tekirdağ gençliğinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasitedeki Değirmenaltı Gençlik Merkezi ne taşındı

 

 Tekirdağ gençlerinin yeni Değirmenaltı Gençlik Merkezi, iki katlı ve 1000 m2 büyüklüğündeki modern binasında, 4 ana derslik, 2 küçük derslik, bilgisayar odası, 60 kişilik seminer salonu, 120 kişilik çok amaçlı görsel sanatlar salonu ve bir adet de okuma salonu barındırmaktadır. Gençlik Merkezimiz bünyesinde, halk oyunları, modern danslar, latin dansları, perküsyon, tiyatro, drama, satranç, gitar, keman, bağlama, ney, fotoğrafçılık, ebru sanatı, model uçak, resim, bilgisayar ve İngilizce gibi çeşitli branşlarda ücretsiz kurslar verilmekte.
 Değirmenaltı Gençlik Merkezi bazıları bu yıl başlayan, bazıları ise yıllardır devam eden Gençlik Kampları, Seyyah Ulu Çınarın İzinde, Seyyah Bizim İller, Ecdada Mektup, Kuşaklar Buluşuyor, Genç Dönüşüm, Gençlerin İyilik Ağacı, Yarıyıl Kış Kampı, Lider Gençlik Kampları gibi pek çok projede ve organizasyonda da faaliyetlerini sürdürmekte ve Tekirdağ gençliğinin bu projelere katılımını sağlamakta.
Tüm bu projelerin yanı sıra, gençlerimize kendi projelerini geliştirme imkanı da sağlanmakta ve bu tür çalışmalara giren gençlerimiz desteklenmektedir. Gençlik merkezimizde gençlerimizin, kültür, edebiyat ve medya alanında başarılı kişilerle buluşturulmasına yönelik çalışmalar yapılmakta, sosyal ve kültürel anlamda kendilerine katkı sağlanması için ihtiyaç görülen ya da gençlerin talep ettiği konularda seminerler düzenlenmektedir. Gençlik merkezimiz her gün 08:00-00:00 saatleri arasında gençlerimizin hizmetindedir.