info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Deprem Simülasyon Tırı İlçelerde Faaliyetlerini Sürdürüyor

Tekirdağ’a gelen Deprem simülasyon Tırı, ilçelerde de faaliyetlerine devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı'nın Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ile ortaklaşa organize ettiği program çerçevesinde 12 Kasım 1999 Düzce Depremini anma etkinlikleri kapsamında vatandaşlarımızı ve öğrencilerimizi eğitmek amacıyla Tekirdağ’a getirdiği Deprem simülasyon Tırı, ilçelerimiz de faaliyetlerine devam ediyor.
 
Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener deprem simülasyon tırını ziyaret ederek,  "Tekirdağ 1. Derece deprem bölgesinde. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu gerçek doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Deprem simülasyon tırı ile de vatandaşlarımıza hem deprem gerçeğini hatırlatmayı hem de deprem anında ve sonrasında nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyoruz" dedi.
 
Kapaklı ve Saray’da faaliyette bulunan Deprem Simülasyon Tırı, 11 Kasım Ergene, 12 Kasım Hayrabolu, 13 Kasım Marmara Ereğlisi’nde eğitimlerine devam edecek.