info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ve T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın birlikte düzenlediği ‘Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri’ 17 Ekim 2012 tarihinde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

 

Seminere Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz GÜNAY, Meclis Başkanımız Mustafa ÖZDEN, Sayman Üye Taner KARAOĞLU ve Genel Sekreter İrfan EKİCİ katıldılar. Gerçekleştirilen Seminere T.C. Ekonomi Bakanlığı uzmanları konuşmacı olarak katıldı. Seminerde, İhracat Mevzuatı / Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri, İş Dünyası İçin Ticari Bilgiye Erişim, İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, Çevre Maliyetlerinin Desteklenmesi, Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi, Ukrayna Pazarına İhraç İmkanları, Pazara Giriş Engelleri ve Çözüm Yolları başlıklı sunumlar yapıldı.
 
Bölgenin başarılı iş adamı bölümünde ise Meclis Başkanımız Mustafa ÖZDEN, Özdenler Un, Yağ Taşımacılık Ltd. Şti.’nin kuruluşundan bugüne kadar olan süreci ve başarı hikâyesini katılımcılarla paylaştı. ÖZDEN, Bakanlık Uzmanlarına katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunarken katılımcılara iş hayatlarında başarı temennilerini sundu.
 
Öte yandan Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz GÜNAY yaptığı açıklamada, “ Dış Ticaret Semineri, İhracat ile uğraşan ya da uğraşmak isteyen Tekirdağlı iş adamlarına yararlı bilgiler sağladı. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak böyle organizasyonları sık sık düzenleyeceğiz. ” dedi.