info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Döviz Kuru Konferansı Düzenlendi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde ‘Uluslararası Yatırım Pozisyonu, Cari İşlemler Dengesi ve Denge Döviz Kuru’ konulu konferans yapıldı.

NKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin bilimsel etkinlik çerçevesinde düzenlediği Bilkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Subidey Togan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Uluslararası yatırım pozisyonu, cari işlemler dengesi ve denge döviz kuru” konulu konferans Ziraat Fakültesi Konferans Salon’da gerçekleştirildi.
 
Konferansa Rektör Vekili Prof. Dr. Şefik Kurultay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Konferansın açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, “Ülkemizin geleceğini emin ellere bırakmak için gençler yetiştirmek için yalnızca ders kitapları yeterli değildir. Sürekli kendini yenileyen, sorgulayan, araştıran gençler yetiştirmeliyiz. Bu amaçla konferanslar düzenliyoruz.” dedi.
 
Bilkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Subidey Togan, ihracatı arttırmanın yolları, dış borçlar ve cari işlemler dengesi, Türkiye’nin yükümlülükleri ve varlıkları konularını anlattı.
 
Konferansın sonunda Kurultay, Bilkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Subidey Togan’a katılımından dolayı teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.