info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ekim Ayı Meclis Toplantısı Kapaklı’da Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında Kapaklı’da gerçekleşti.

Albayrak: “Ankara’da yaşanan terör olayını kınıyorum”
 
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantı, Kapaklı Belediyesi'nin projeleri ve hedeflerini içeren sunum ile başladı. Toplantı öncesi konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ankara’da yaşanan terör eyleminin kendisini derinden üzdüğünü dile getirerek, “Ülkemizi yasa ve endişeye sevk eden bu terör olayı bizi derinden etkilemiştir. Barış için bir araya gelen vatandaşlarımız vahşi bir suikasta uğramış, 95 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve çok sayıda vatandaşımız da yaralanmıştır. Biz terörün her türlüsünün karşısında olduğumuzun altını çizerek bu vahşette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına sabır, yaralananlara da acil şifalar diliyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Ankara’da yaşanan bu terör olayını kınıyorum.” dedi.
 
Hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantıya başlandı. Ekim 2015 gündemindeki 15 madde oy birliği ile kabul edildi. Büyükşehir Belediye Meclisinin Eylül 2015 toplantısında İhtisas Komisyonlarına havale edilen maddeler ve Belediye Birimlerinden gelen evraklar görüşülerek karara bağlandı.
 
Toplantı sonunda Kasım 2015 Meclis toplantısının 10 Kasım 2015 tarihinde yapılacağı açıklandı.