info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ekrem Eşkinat, 9. Seçim Bürosunu Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, Aydoğdu Mahallesi’nde 9. seçim bürosunun açılışını yaptı.

Seçim irtibat bürolarının açılışına Akçeşme ile başlayan CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, Barbaros, Altınova, 100. Yıl Mahallesi, Çınarlı Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Çiftlikönü Mahallesi ve Yavuz Mahallesi’nin ardından Aydoğdu Mahallesi ile 9. seçim bürosunu açmış oldu. Açılış öncesi Aydoğdu Mahallesi’ni sokak sokak dolaşan CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, mahalle esnafını gezerek sıkılmadık el bırakmadı.
 
Esnaf ziyaretlerini sürdürerek seçim bürosuna gelen Eşkinat’a Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal, CHP Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi adayları, partililer ve Aydoğdu Mahallesi sakinleri de eşlik ederken, açılış yoğun bir katılım ile gerçekleşti.
Açılış sonrası esnaf ziyaretlerine devam eden CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, esnaf ve mahalle sakinlerinin dertlerini dinleyip Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilmesi halinde yapacaklarını vatandaşlar ile paylaştı.
 
Yaklaşık 3 saat süren Aydoğdu Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışı ve esnaf ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Ekrem Eşkinat, “Aydoğdu Mahallesi seçim büromuzun açılışında harcadığı emek ve gösterdiği ilgi alakadan dolayı başta partilimiz Serkan Kara olmak üzere tüm Aydoğdu Mahallesi sakinlerine gösterdikleri ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.