info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emniyet Müdürü İntiharı Önledi

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde işsizlik nedeniyle bunalıma girip inşaat halindeki bir binanın 6 ncı katına çıkan iki arkadaş, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi.

 

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde işsizlik nedeniyle bunalıma girip inşaat halindeki bir binanın 6'ncı katına çıkan iki arkadaş, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi. 
 
Olay, Muhittin Mahallesi Omurtak Caddesi üzerinde bulunan inşaat halindeki 7 katlı bir binada meydana geldi. İddiaya göre İstanbul'dan 3 gün önce iş bulmak için Çorlu'ya gelen Vedat T. ile arkadaşı Gökhan M., iş bulamayınca bunalıma girdi ve intihar etmek için inşaata çıktı. Olayı gören vatandaşlar hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Polis memurlarının ikna edememesi üzerine inşaat çıkan Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, inşaata çıkarak Gökhan M. ve Vedat T.'yi aşağıya indirdi. 
 
Çorlu'ya 3 gün önce geldiklerini belirten iki arkadaş 'İş bulmak için geldik ancak bitti. Üç gündür aç yatıyorduk artık. Son çare olarak bu yola başvurdukö dediler.