info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emre Köprülü’den Vahap Akay’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Belediye Başkanı Ali Ertem’den mührü teslim aldıktan sonra makamına geçen Vahap Akay, Belediye Yazı işleri Müdürü Esengül Güven’in getirdiği evrakları imzalayarak belediyedeki ilk görev gününde ilk imzasını attı.

Akay’a ilk hayırlı olsun ziyareti CHP’li milletvekili Emre Köprülü’den geldi. 
 
Mazbatasını alan Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ali Ertem’den görevi devraldı. Devir teslim töreni sonrasında Çerkezköy Belediyesi’ne gelen CHP Tekirdağ Milletvekili Av. Emre Köprülü, Çerkezköy’ün CHP’li yeni Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ilk tebrik eden vekil oldu. Çerkezköy’de Vahap Akay başkanlığında birlik ve beraberlik içinde çok önemli bir değişimin gerçekleştiğini kaydeden CHP Tekirdağ Milletvekili Av.Emre Köprülü, "Vahap Akay ve ekibini kutluyorum. Bu değişimde birlik ve beraberlik örneği gösteren Çerkezköy halkına da çok teşekkür ediyorum. Çerkezköy’deki değişim çok önemliydi ve bu değişimi Çerkezköy’de hissettik. Bu değişimi Çerkezköy’le birlikte tüm Tekirdağ’da da hissettik. Bu değişimi gerçekleştiren tüm belediye başkanlarımıza, belediye meclisi üyelerimize, teşkilatlarımıza, partililerimize ve halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Seçilen tüm belediye başkanı arkadaşlarım ve ekiplerinin bölgelerinde en iyi şekilde çalışmalar yapacaklarına inanıyorum ve hepsine başarılar diliyorum” dedi. 
 
Çerkezköy’ün yeni Belediye Başkanı Vahap Akay da Çerkezköy halkının değişimde büyük rol oynadığını belirterek, "Değişimin gerçekleşmesi için bizim kadar bizlerle birlikte olan tüm halkımıza bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Ben artık tüm Çerkezköy’ün Belediye Başkanıyım. Her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum. Belediye kapısı tüm halkımıza açık olacak. Halkımızdan gelecek önerileri dikkate alacağız. Bizi göreve getiren halkımıza en iyi şekilde hizmet ederek mahçup olmayacağız” ifadelerini kaydetti.
Başkan Akay daha sonra Belediye Yazı işleri Müdürü Esengül Güven’in getirdiği evrakları imzalayarak belediyedeki ilk görev gününde ilk imzasını da attı.