info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Engellilere Engelsiz Piknik

Tekirdağ Belediyesi ve Tekirdağ Engelliler Koordinasyon Merkezi (TEKMER), Engelliler Haftası nedeniyle birlikte düzenledikleri piknikte engelsizce eğlendiler.

 

Tekirdağ Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Tekmer, Engelliler Haftası sebebiyle Atatürk Ormanı'nda düzenlediği piknikte yaşlı, genç engelliler güzel havada eğlendi. Yakılan mangal ve çalınan müzikle coşan engellilerin yakınları bu tür organizasyonların tekrarlanmasını istedi.
 
Tekmer Sorumlusu, kendisi de bir engelli olan Murat Yıldız, yaptığı açıklamada, engellilerin dört duvar arasından çıkarılmasını sağlamak için bu organizasyonu yaptıklarını ifade etti. Yıldız, şöyle dedi:
 
"Engellilerin hayata daha farklı bir cepheden bakmalarını sağlamak ve arkadaşlarımızın, sadece tüketen değil üreten bir engelli topluluğu olmasını arzu ediyoruz. Engelli bireyler olarak bizlere destek verildiğinde neler başarabileceğimizi gösterebiliriz, sosyal aktiviteler engeliler açısından önemli bir unsurdur, çünkü bizler dört duvar arasında sıkıntı içersinde oluyoruz. Bu tür organizasyonlar hayatımızda önemli bir yer teşkil ediyor. Tekirdağ Belediyesi Tekmer olarak bu tür organisazyonları geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz."