info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Engelsiz Kamp Kumbağ a kuruldu

Türkiye Sakatlar Derneği Gaziosman Paşa Şubesi Tekirdağ ın küçük ve şirin bir beldesi olan Kumbağ da Milenyum camping alanı nda kamp yapıyor.

Bu etkinlik ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Şube Başkanı Ahmet Gürlevik şunları ifade etti;Bu kampın engelli vatandaşlarımıza tatil, dinlence ve aynı zamanda rehabilitasyon amaçlıdır. Bununla beraber bu kamp bir çeşit etkinlikle onlara moral amaçlıdır.
3 ay sürecek olan 1. ENGELSİZ YAZ TATİLİ KAMPI 70 er kişilik gruplarla her hafta dönüşümlü olarak gerçekleşecektir. Kampın açılışına Tekirdağ, Çerkezköy ve Çorlu Sakatlar Derneği Şubeleri de katılacaktır. dedi.

Milenyum Kampı ndan haberdar olan Muratlı lı Şair Sedai Kavrık ın engelli gençlere moral gecesi düzenlemeye yönelik girişimlerini KUMBAĞ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN HÜSEYİN UZUNLAR DESTEKLEDİ. Tekirdağ Namık Kemal Şiir Grubu Şairleri nin katılımıyla 30 Haizran Salı Gecesi düzenlenecek programa İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Şarköy, İpsala, Çorlu, Muratlı, Hayrabolu ve Malkara dan da şair ve müzisyenlerin katılımı bekleniyor.

Bu gecede şairler kitablarını bedelsiz olarak yapılacak masrafları karşılamak için organizasyon komitesine hediye ettiler. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta KUMBAĞ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN HÜSEYİN UZUNLAR A VE DEĞERLİ EKİBİ NE, SAĞDUYU GAZETESİ SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ SAYIN HANDE UZALTAN A ,ŞAİR SEDAİ KAVRIK A, SAYIN SELÇUK ONUR A, BU ETKİNLİKTE YER ALAN ŞAİR VE SANATÇI DOSTLARA, KATKILARIYLA BU ORGANİZASYONA DESTEK VEREN TÜM KURUM VE KURULUŞLARA TEŞEKKÜR EDEN Şube Başkanı Ahmet Gürlevik; öszlerine son olarak şunları ifade etti;Aslına bakarsanız herkes engelli adayıdır.

Onun içindir ki engelli vatandaşlarımıza karşı halkımızın daha duyarlı olmasını canı gönülden beklemekteyiz. Bu anlamda bütün halkımızın desteklerini bekliyoruz dedi.

Ayrıca bu konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız KUMBAĞ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN UZUNLAR şunları ifade etti; Engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri beraber kaldırmalıyız. Onlara herzaman ve her konuda destek olmalıyız. Bizler Kumbağ Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşen görevi yapacağız. dedi. Ulusal ve yerel medya ve basının da katılacağı gecenin sunuculuğunu Fedai Kavrık ve Malkara dan Eğitimci Ressam Şair Belkıs Yıldızerk yapacak.
Program tarihi 30 Haziran 2009 Salı Yer:Milenyum kamp- Kumbağ Saat:19:00