info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ensar Sivri’den Çerkezköyspor’a Ziyaret

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Ensar Sivri, Çerkezköyspor antrenmanını ziyaret etti.

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda gerçekleşen ziyarette Sivri, Çerkezköyspor’a BAL’daki mücadelesinde başarılar diledi. Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz “Biz kültürel ve sportif faaliyetlere önem veren her başkan adayına destek oluruz. İlk kez bir aday adayı bizleri antrenmanımıza gelerek ziyaret etti. Sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Her zaman Çerkezköy’de sporu ve sporcuyu destekleyeceklerini söyleyen Sivri, “Biz Çerkezköy’de sporu sadece Türkiye’ye değil, dünyaya tanıtmamız lazım. Bu belediyenin bütçesini sarsacak kadar önemli maliyetler oluşturmaz. Hatta imkan verilse Çerkezköy’de Cricket, Baseball gibi sporların da yaygınlaşması gerekir” diye konuştu.
 
CHP Belediye Başkan aday adayı Sivri’nin Çerkezköy’de Cricket ve Baseball gibi sporların denenmesi gerektiğini belirtmesine karşılık Ahmet Korkmaz ise, “O sporların da dahil olması iyi olur ancak Çerkezköy’ün, ana spor branşları olan Futbol, basketbol ve voleybolda daha iyi yerlerde olması gerekir. Bu branşlardan en az birinde bir takımın 2. Ligde olması gerekirdi" dedi.