info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Feribot Kuyruğu

Hafta sonu ile birleşen Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, limanlarda kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

Hafta sonu ile birleşen Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, limanlarda kilometrelerce kuyruk oluşturdu. 2 aylık bebeği ile 35 derece sıcağın altında bekleyen vatandaş isyan etti.
Uzun süren Ramazan Bayramı tatilini tatil yörelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’dan Avşa Adası'na sefer yapan limana akın etti. Ramazan ayının bitmesi ile birlikte 5 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen tatilciler, tatil için gitmek istedikleri Marmara’nın gözde adalarından Avşa Adası'na feribot seferlerinin yapıldığı iskelenin önünde 3 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu.
 
"2 AYLIK İPEK BEBEK, 35 DERECE SICAK ALTINDA SIRA BEKLEDİ"
Bayram tatilini Avşa Adası'nda geçirmek isteyen Hasan Yücel, 2 aylık bebeği İpek'le 35 derece sıcağın altında sıra bekledi. Duruma isyan eden Yücel, "Sabah 9.30’da buraya geldik ve o zamandan beri sıra bekliyoruz. Vatandaş 5 günlük bayram tatilini değerlendirmek istiyor. Yetkililerin bu konuya çözüm bulmalarını istiyorum. Sonuç olarak böyle bir kalabalığın olacağı önceden belliydi" dedi.
Feribot kuyruğunun uzamasından sıkılan vatandaşlardan bazıları araçları dışında gölge yerlerde otururken, bazı vatandaşlar gazetelerin bulmaca ekleriyle vakit geçirmeye çalıştı.
Kaynak : İHA