info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fotoğraf Yarışması Jurisinden Dalgıç a Ziyaret

Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Trafik Mesajlı Fotoğraf Yarışması Jüri Üyeleri Tekirdağ Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’la bir süre görüştüler.

Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Trafik Mesajlı Fotoğraf Yarışması Jüri Üyeleri İsa Çelik, Ersin Alok , Yekta Ali Kurtuluş,Tfsf temsilcisi Serdar Akyay, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Erkaya ve Tekirdağ Belediyesi Fotoğraf Atölyesi yetkilisi Mehmet Bostancı ile beraber Tekirdağ Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’la bir süre görüştüler.
 
Yarışma ile ilgili Başkan Dalgıç’a kısa bilgiler veren Juri üyeleri yarışmaya 231 kişinin 1019 fotoğrafla katıldığını söylediler.
 
Birçok güzel fotoğrafın içinden değerlendirme yaparken zorlandıklarını anlatan Juri üyeleri sonuçların 23 Ağustos Cuma Günü açıklanacağını belirttiler.
 
Yarışmada emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Dalgıç da bu yarışmanın daha da genişletilerek Ulusal hale getirileceğini söyledi.
Yarışmada 1.ye 3 bin 2. Ye 1500 3. Ye 1000 mansiyonlara 500 TL sergilenmeye layık görülen 20 esere de 100’er lira ödül verilecek.