info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Geleneksel Kermes Dualarla Açıldı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokakta bulunan Çerkezköy Çelebi Öğrenci Yurdu’nun geleneksel Kermesi dualarla açıldı.

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen kermesin açılışı öncesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterileri yaptı. Açılışta konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çerkezköy Çelebi Öğrenci Yurdu’nun her yıl düzenlediği geleneksel kermeslerine katılmak için özen gösterdiğini belirtti. Başkan Yüksel, "Bu gün bu güzel kermesin açılışında yine burada sizlerle olmaktan mutluyum. Bu anlamlı kermese her yıl gelmeye özen gösteriyorum. Bu anlamlı güzel kermesin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. 
 
Başkan Yüksel’in Konuşmasının ardından Çerkezköy İlçe Eski Müftüsü Musa Doğruer Kur’an okurken, kermesin kurdelesi protokol mensuplarınca dualar eşliğinde hayırlı olması temennisiyle kesildi. 
 
Çerkezköy Çelebi Öğrenci Yurdu Kermesinde kurulan stantlarda kermese gelen vatandaşların giyimden yiyeceğe kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılama imkanına sahip olacağı kaydedildi. Kermeste Dini kitapların satışının yapıldığı kitap standı, kuruyemiş standı, ayakkabı, döner, ızgara köfte, erkek, bayan ve çocuk giysilerinin satışı yapıldığı stantlar ile ev yemekleri ile evde yapılan pasta ve keklerin satışının yapıldığı stantlar ilgi çekti. 
 
Çerkezköy Çelebi Öğrenci Yurdu geleneksel 14. Kermes açılış törenine Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, Çerkezköy İlçe eski Müftüsü Musa Doğruer, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Çerkezköy Çelebi Öğrenci Yurdu Yönetimi, Çerkezköy Öğrenci Yurdu Müdürü Sebahattin Taştan, CHP Çerkezköy İlçe yönetim Kurulu üyeleri, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.