info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Genç Kız Denizde Can Verdi

Tekirdağ ın Marmara Ereğlisi ilçesinde 17 yaşındaki Arzu Duygun serinlemek için girdiği denizden çıkamadı. Dalgalar arasında can veren genç kızın cesedi arkadaşları tarafından suyun içinden çıkarılırken olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdehalesi ise genç kızı tekrar hayata döndürmek için yetmedi.

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde 17 yaşındaki Arzu Duygun serinlemek için girdiği denizden çıkamadı. Dalgalar arasında can veren genç kızın cesedi arkadaşları tarafından suyun içinden çıkarılırken olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdehalesi ise genç kızı tekrar hayata döndürmek için yetmedi.
 
Marmara Ereğlisi Sultanköy beldesi Kanarya mevkiinde meydana gelen olayda, İstanbul'dan tatil için gelen Arzu Duygun arkadaşları ile birlikte bir süre  denizde yüzdü. Duygun daha sonra gözden kaybolunca arkadaşları denizde kendisini aramaya başladı. 112 Acil Servise'de haber verilirken arkadaşları bir süre sonra genç kızın cansız bedenini suyun içinden çıkardı.
 
Denizden çıkarılan genç kızın cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, belediye hoperlöründen daha sonra denizdeki yoğun dalga için uyarılar yapıldı.