info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gençlik Konserleri Başladı

Gençlik Konserleri Başladı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni Cengiz Topel Meydanı’nda düzenlenen Gençlik Konseri ile başladı.
Hepsi Namık Kemal Üniversitesi öğrencisi olan No Name adlı pop müzik grubunun sahne aldığı konserde öğrenciler dans ederek doyasıya eğlendi. Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır’ın da katıldığı konser öğle saatlerinde gerçekleştirilmesine rağmen ilgi topladı.
 
MOLİERE’İN “CİMRİ”Sİ CENGİZ TOPEL MEYDANI’NDA
No Name grubunun ardından Matah Tiyatro Grubu, Hüseyin Sarsılmaz’ın yönetmenliğinde Dünya Klasiklerinden Fransız Edebiyatçı Moliere’in “Cimri” oyununu Süleymanpaşalılar için sergiledi.
Yaklaşık 1 saat süren oyun vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanırken sıcak havaya rağmen oyuncuların performanslarını üst seviyede tutması seyirciden büyük alkış aldı.
 
 
Süleymanpaşa Belediyesi gençlik haftası kapsamında ünlü rock grubu Yüksek Sadakat’i Süleymanpaşalı müzikseverler ile buluşturacak.
18 Mayıs 2015 Pazartesi günü gerçekleşecek etkinlik ile Yüksek Sadakat grubu sahil dolgu alanda Süleymanpaşalı müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.
Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konserin başlama saat 21.00 olarak belirlenirken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tüm Tekirdağlıları Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yüksek Sadakat konserinde buluşmaya davet etti.
 
 
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINDA gençlere müzik şöleni...
Moğollar, Aylin Asım, Objektif, Kırmızı, Fallen ve üstü kalsın Tekirdağ'lılarla Buluşacak. Saat: 13:00 'te başlayacak ve gece 23:00 e kadar devam edecek
 
 
 
 
İSTANBULLU GENÇLER TARKAN’LA BULUŞACAK
 
 
Tarkan, 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Beşiktaş'ta konser verecek.
Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik, Ortaköy Dereboyu Camii önündeki Fener Alayı ile başlayacak. Ünlü şarkıcı Tarkan ise 21:00'da sahne alacak.
 
 
 
ANKARA’DA BAZI YOLLAR KAPALI
Sıhhiye Meydanı'nda yapılacak "Gençlik Buluşması" konulu açık hava toplantısı dolayısıyla, 19 Mayıs Salı günü saat 10.00'dan itibaren, Atatürk Bulvarı, Necmettin Erbakan Meydanı ile Kızılay Kavşağı arası, Mithat Paşa Caddesi, Necatibey Caddesi ile Sıhhiye Meydanı'na açılan tüm cadde ve sokakların araç trafiğine kapatılacak.
 
 
HANDE YENER MERSİN’DE
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı etkinlikleri  kapsamında yarın Hande Yener konseri verecek. Konser, Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.00’de başlayacak.
 
 
ADANA KIRAÇ’I AĞIRLAYACAK
Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Anadolu Rock ve Modern Halk Müziği ezgilerinin usta yorumcusu Kıraç Adanalılara konser verecek.
Kıraç, 20 Mayıs Çarşamba günü, saat 20’de, Uğur Mumcu Meydanı’nda (İstasyon Meydanı) Adanalılarla buluşacak. 
 
 
DENİZLİ’NİN KONUĞU ATİYE
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlediği Gençlik Konseri bu yıl Acıpayam'da da gerçekleştirilecek. 18 Mayıs Pazartesi günü Acıpayam ilçesinde gerçekleştirilecek Gençlik Konseri'nde Pop Müziğin sevilen isimlerinden Atiye sahne alacak. Ünlü sanatçı, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin üçüncü Gençlik Konseri'nde ise bu kez Çivrilliler için söyleyecek. Çivril Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek konser 20 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.