info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gençlik Spor Kulübünde Yönetim Değişmedi

Yapılan Genel Kurulda Eski Yönetim Kurulu Oybirliğiyle tekrar seçildi.

Yapılan Genel Kurulda Eski Yönetim Kurulu Oybirliğiyle tekrar seçildi.

Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısını Gençlik Merkezi toplantı salonunda yaptı.

Divan Kurulu başkanlığına  Meclis Üyesi Ercan Kısa divan üyeliklerine de Aysun Yücel ile Şennur Bulut’un yaptığı genel kurulda kulüp başkanı Ali Kılıç kulübün yaptığı çalışmalarla bilgiler sundu. Sporcu sayısını çok kısa zamanda 1500’e çıkarttıklarını çocukları spora yönlendirdiklerini belirten Kılıç Gençlik Merkezini yılda 100 bin vatandaşın ziyaret ettiğini söyledi. Yönetim ve denetim raporları oybirliğiyle kabul edilirken kulübün 2012-2014  tahmini bütçesi de 700 bin TL olarak kabul edildi.

Yapılan seçim sonrasında Yönetim Kuruluna Ali Kılıç, Hasan Önbey, Müzeyyen Gürkan, Oral Çelikkol, Mehmet Sabri Yüce, Vedat Kaçar ile Levent Gündoğdu Denetim Kuruluna da İlhan İmrak, Hüseyin Uzun ve Meral Özdemir oybirliğiyle tekrar seçildiler.

Tekrar göreve seçilmelerinden dolayı konuşma yapan kulüp Başkanı Ali Kılıç kendilerine gösterilen güvenden dolayı başta Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç olmak üzere herkese teşekkür etti ve kulübü daha yukarılara taşımak için durmadan çalışacaklarını söyledi.