info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
42.3547
Dolar Satış
:
42.4310
Euro Alış
:
49.0114
Euro Satış
:
49.0997
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gökhan Özçelik Ankara Yolcusu mu?

Marmaraereğlisi’nde Demokratik Sol Parti’yi (DSP) adeta küllerinden yeniden doğuran İlçe Başkanı Gökhan Özçelik, kulislerde konuşulan bilgilere göre Ankara’ya doğru güçlü bir adım atmaya hazırlanıyor.

DSP Genel Merkez Medya ve Tanıtım İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ejder Onursal’ın görevi Özçelik’e devretmesi beklentisi, parti çevrelerinde giderek daha yüksek sesle dile getiriliyor.

DSP Genel Başkanlığının 22 Kasım 2025 tarihinde Ankara’da düzenlediği 40. Yıl kutlamasında Genel Başkan’ın Program Akışı VTR sunumunu başarıyla hazırlayan ve sunan Gökhan Özçelik’in performansı, Genel Merkez’in dikkatini çekmişti. Kulislerde, Ankara’da yapılacak kurultayda Özçelik’in Medya ve Tanıtım İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirileceği konuşuluyor.

Özçelik’in isminin basın camiasında da önemsenmesi, ayrıca Marmaraereğlisi’nden Ankara’yı temsil eden Enis Sülün’den sonra ikinci güçlü isim olarak öne çıkması bakımından da ayrı bir önem taşıyor. Gökhan Özçelik: “Genel Merkezin Teveccühü Bizim İçin Onurdur” Gökhan Özçelik, konuya ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Genel Merkezimizin teveccühü, bizler için büyük bir onur ve sorumluluktur. Demokratik Sol Parti’nin ilkelerine ve değerlerine bağlı kalarak her görevde hizmet etmeye hazırız. Bize verilen her görev kutsaldır. Partimizin daha güçlü bir yapıya kavuşması ve ülkemizin demokratik mücadelesine katkı sunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”dedi.

Yakında yapılacak kurultay öncesi gözler şimdi Ankara’da, DSP Genel Merkezinde olacak.

Kaynak : Murat Ürtekin