info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gündoğdu oy birliğiyle başkan

Tekirdağ Kent Konseyi nin 3 ncü Genel Kurulu nda, Levent Gündoğdu oy birliği ile başkan seçildi.

Belediye Kültür Merkezi nde düzenlenen genel kurula Tekirdağ Vali Yardımcısı Sıtkı Kocakundakçı, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve çok sayıda üye katıldı. Belediye Başkanı Adem Dalgıç, kent konseyine işlerlik kazandıracaklarını belirterek, Tekirdağ ı Tekirdağlılarla birlikte yönetmek için kent konseyinin önemine değindi.
Konuşmaların ardından gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Okan Gaytancıoğlu nun yaptığı genel kuruldaki seçimler sonucunda, tek aday Levent Gündoğdu oybirliği ile başkan seçildi. Yürütme Kurulu na Muzaffer Doğan, Zeki Varan, Cemal Polat, Emel Dombaz, Mehmet Can ve Şerafettin Kurt seçilirken; Denetleme Kurulu Hasan Erge, Tamer Algül, Alpay Hekimler, Şahser Met ve Yaşar Ergene isimlerinden oluştu.
Oy birliği ile Kent Konseyi Başkanlığı na seçilen Levent Gündoğdu, tüm kenti kucaklayacaklarını ifade ederek, "Yerel demokrasi olarak adlandırdığımız kent konseyi, kentteki tüm paydaşları bir araya getiren somut bir yönetim organizasyonu olarak kabul görmektedir. Kent konseyinin en önemli işlevi, merkezi yönetim, yerel yönetim ve sivil toplumla birlikte tüm kenti kucaklayan bir akıl oluşturabilmesidir. Kent konseyinin yaptırım gücü; bu üç önemli toplum kesimini yatay ilişkiler bağlamında bir araya getirmeyi başardığı ve o ortak aklı oluşturabildiği ölçüde ağırlık kazanacaktır" şeklinde konuştu.