info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Güzergah dışına geçit yok

İlçe Trafik Komisyonu kararlarına uymayan ve güzergahları haricinde yolcu taşıyan köy minibüsleri, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından trafikten men ediliyor.

Uygulamalarına aralıksız olarak devam Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, güzergah dışı yolcu taşıyan köy minibüslerine göz açtırmıyor. İlçe Trafik Komisyonu kararlarına uymayan ve Atatürk Bulvarı nda şehir içi taşımacılığı yaptığı tespit edilen köy minibüslerine ceza uygulanıyor.
Komisyon kararına göre nereden yolcu alacakları belirli olan ve güzergahları dışında şehir içi yolcusu aldıkları belirlenen 7 köy minibüsü hakkında cezai işlem uygulanırken, 15 gün süreyle de trafikten men edildi. Vatandaşların sık sık şikayet konusu haline gelen ve Atatürk Bulvarı nda zaman zaman yolcu taşımacılığı yapan köy minibüsleri, trafik ekipleri tarafından gözetim altına alındı. Otoparka çekilip, trafikten men edilen köy minibüsleri ile ilgili olarak, uygulamaların aralıksız olarak devam edeceği ve güzergah dışında yolcu taşımacılığı yapan köy minibüslerine izin verilmeyeceği belirtildi.