info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.9586
Dolar Satış
:
33.0180
Euro Alış
:
35.7732
Euro Satış
:
35.8377
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hakan Gıda Soyuldu

Toptıcılar Sitesinde Hakan Gıda ya Giren Hırsızlar Çaldıkları Malları Çaldıkları Arabayla Götürdüler

Tekirdağ Toptancılar Sitesinde gece saat 20:00 sıralarında “Hakan Gıda” isimli şirket deposundan sigara, viski ve puroyu şirkete ait 59 KF 392 plakalı doblo araca yükleyerek çalarlar.

Gece toptancılar sitesinden iki araçla birlikte Hayrabolu istikametine doğru giderler. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Hırsızlık ekipleri sabah yapılan ihbar üzerine toptancılar sitesinde yapılan ön soruşturma ve olay yeri incelemeden sonra şirkete ait çalıntı aracı Hayrabolu yolu üzerinde terkedilmiş olarak buldular.

Hakan Gıdaya ait toptancılar sitesindeki deponun önce kameralarını görüntü almayacak şekilde istikamet değiştiren hırsızlar, işyerinden erken çıkan depo sorumlularının gitmesinden istifade ederek, kilitleri kırıp içeri girerler. Depo önünde park halinde bulunan servis aracının anahtarlarını bir arabaya uydurarak aracın içerisine depoda bulunan 50 bin TL civarındaki çalıntı malları doldurarak, site güvenliğinin haberi olmadan çıkarlar.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık ekipleri olayla ilgili hırsızların yakalanması için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.