info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.9586
Dolar Satış
:
33.0180
Euro Alış
:
35.7732
Euro Satış
:
35.8377
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Halk Eğitim den tanıtım şenliği

Tekirdağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından "Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Şenliği" başladı.

Tekirdağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından, merkeze bağlı kursları tanıtmak ve vatandaşların ilgisini çekmek amacıyla düzenlenen "Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Şenliği" başladı. Şenlikte kursiyerlerin tüm ürünleri sergileniyor.

Tekirdağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından merkeze bağlı kursları tanıtmak amacıyla düzenlenen Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Şenliği Tuğlalı Park ta başladı. Şenlikte halkoyunları ve tiyatro gösterilerinin yanı sıra bale, step show, kick boks, RAP müziği, dans gösterileri, meditasyon, sihirbazlık gösterileri gibi çeşitli etkinlikler alıyor.

Tekirdağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Koç, etkinlikte kurslardan örnekler sunacaklarını belirterek, "Kursiyerlerimizin ürettiklerini satmaları için imkan sağlayacağız. Amacımız daha çok Halk Eğitim kurslarını vatandaşlara tanıtarak sevdirmek" dedi.

Koç, kurslarda görev alan bütün kursiyerlerin şenlikte boy göstereceğini belirterek, Merkez Halk Eğitimi Müdürlüğü nde 2008-2009 yılı itibariyle 700 civarında kurs bulunduğunu ve gözle görülür, elle tutulur ne tür ürün varsa şenlik dolayısıyla vatandaşlarla bilgi, beceri ve deneyimlerin paylaşılacağını vurguladı.