info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hastane İhale Aşamasında

AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut Açıkladı

Hastane ihale aşamasında
Tekirdağ’a yapılması planlanan 400 yataklı bölge hastanesi ihale aşamasına geldi. Hastanenin yapılacağı arsanın Sağlık Bakanlığı’na tahsisinin tamamlandığını belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, hastanenin ihale aşamasına geldiğini söyledi. Hastanenin TOKİ tarafından yapılacağını belirten Akbulut “Yeni hastane binasının hizmete girmesi ile Tekirdağ’da önemli bir boşluk doldurulacak” dedi.

Arsa Tahsisi
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı T. Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ’da yapılması planlanan 400 yataklı bölge hastanesi için mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait Merkez İlçe Gündoğdu mahallesi Ören Mevkiinde bulunan arsa vasfında taşınmazın Sağlık Bakanlığı’na tahsis edildiğini söyledi.
 
Boşluk Doldurulacak
İl Özel İdaresi’nden daha önce Maliye Hazinesi’ne devri yapılan yer ile ilgili kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığını, arsanın tapusunun alındığını ve ihale sürecinin başlatılması amacıyla Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne tahsisinin yapıldığını belirten Milletvekili Akbulut, ihalenin biran önce yapılması için Sağlık Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) nezdinde girişimlerinin devam ettiğini ifade etti. Akbulut, TOKİ tarafından yapılacak yeni hastane binasının hizmete girmesi ile Tekirdağ’da önemli bir boşluğun doldurulacağını söyledi.