info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayır Çarşısı ile Fakir Fukara İnsanlara Ulaşılacak

Ak Parti Kapaklı İlçe Sosyal İşler Birim Başkanlığı tarafından ‘Hayır Çarşısı’ açıldı.

Durumu iyi olmayan vatandaşlara ücretsiz olarak verilecek olan giysilerin yer aldığı hayır çarşısının açılışında konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, “Çok önemli bir hadise ve zor durumda olan ailelerimize, onların çocuklarına ve kendilerini giydiremeyecek olan fakir fukara insanımıza ulaşmak için bu hayırlı işe girişmiş bulunuyoruz. Hükümetimizde kurulduğundan bugüne hep sosyal konularda öncü olmuş fakir fukaramızı düşünmüştür. Hayır Çarşımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
CUMA GÜNÜ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 
AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanlığı’nın projesi olan Hayır Çarşısı dükkanlarının üçüncüsü Kapaklı’da açıldı. Hayır Çarşısı açılışına AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, AK Parti İl Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanı Muharrem Akyüz, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Sait Yazı, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları, Ak Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
DESTEK OLAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
Açılışta konuşan Ak Parti Kapaklı İlçe Sosyal İşler Birim Başkanı Melek Sarıtaş Yeşil, “Sosyal İşler Başkanlığımızın nezdinde açılışını yapacağımız hayır çarşımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bana bu süreçte destek olan başta İlçe Başkanımız Ali Osman Orhan’a, Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kollarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Çarşımıza her türlü desteği veren ve emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
BÜTÜN İLÇELERDE AÇMA KARARI VERDİK
 
Kapaklı İlçe Sosyal İşler Birim Başkanı Melek Sarıtaş Yeşil’in konuşmasını tamamlamasının ardından  AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanı Muharrem Akyüz söz aldı. Bu projenin İl başkanlığı tarafından başlatılan bir proje olduğunu ifade eden Akyüz, “Tekirdağ’da daha önce açmıştık ve geçen haftada bir mahallede daha açılış gerçekleştirdik. İl Başkanımızın talimatı doğrultusunda bunu bütün ilçelerde açmaya karar verdik. Bunu da ilk yapan Kapaklı ilçesi oldu. Kapaklı İlçe Başkanımız ve Melek Hanımı tebrik ediyorum. Bizim partimizin genel politikası her zaman aynıdır. Bizler yoksulların, fakir ve fukaraların yanında olan bir partiyiz. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Ak Parti’yi Ak Parti yapan bu özelliğidir. Çarşının açılmasında emeği geçen herkese ve katkı veren bütün sponsorlara çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
İLK ÇARŞIMIZ İLE 1800 KİŞİYE ULAŞTIK
 
Hayırlı bir günde hayırlı bir iş için toplandıklarını kaydeden Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, Cuma saatinden önce hayırlı işin açılışını yapmanın çok önemli olduğunu belirterek, “Biz Ak Parti olarak Tekirdağ il merkezinde başlatmış olduğumuz hayır çarşısı açılışlarının bugün burada üçüncüsünü yapmış oluyoruz. Çok önemli bir hadise ve zor durumda olan ailelerimize, onların çocuklarına ve kendilerini giydiremeyecek olan fakir fukara insanımıza ulaşmak için bu hayırlı işe girişmiş bulunuyoruz. Başta bu işin planlayıcısı olan İl Sosyal İşler Başkanlığına ve burada İlçe Sosyal İşler Başkanımız Melek Hanıma çok teşekkür ediyorum. Tekirdağ da açtığımız ilk çarşı ile bin 800 insanımıza ulaştık. Bu gerçekten de iyi bir rakamdı ve Kurban Bayramı’nın da öncesindeydi. Bu insanları kurban bayramı öncesinde sevindirmek gerçekten önemli bir hadiseydi” açıklamasında bulundu.
 
ZOR DURUMDA OLAN İNSANLARA ULAŞMA GAYRETİNDE OLACAĞIZ
 
Ak Parti programında sosyal devlet anlayışını öne plana çıkarmış bir parti olduklarını sözlerine ekleyen Kambur şunları söyledi; “Hükümetimizde kurulduğundan bugüne hep sosyal konularda öncü olmuş fakir fukaramızı düşünmüştür. Engelli olan kardeşlerimize de ciddi manada katkılar sunmuş bir iktidardır. Biz böyle bir partinin mensuplarıyız ve bu manada bugün Kapaklı’da da zor durumda olan insanlarımıza ulaşabilmek için elimizden geldiğince gayret göstermek suretiyle tabi burada bu işin sponsorları var. Onları tebrik ediyor ve kutluyorum. Allah hayırlarını kabul etsin.”
 
EN ÖNEMLİ DAVAMIZ MİLLETİMİZİN DERDİYLE DERTLENMEK
 
Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur tarafından çarşının açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılan davetliler hayır çarşısını gezerek ürünleri tek tek incelediler. Açılışa gecikmeli olarak katılan AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yel de çarşıyı gezdikten sonra yaptığı konuşmasında, “Bizim partimizin en önemli davalarından bir tanesi milletimizin derdiyle dertlenmek. Sizlerin derdi bizim derdimizdir. Dolayısıyla sosyal bir anlayış ilkesiyle devletin sosyalliğinden yola çıkarak bir hayır çarşısı açılışını gerçekleştiriyoruz. Kapaklımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Komşusu açken tok yatanlardan değiliz. Bu inancımız gereği bizler bizde var olanı sizlerle paylaşıyoruz. Bu paylaşma duygusunu toplumun tüm katmanlarına yayılması istiyoruz” dedi.
 
TÜM ÜRÜNLER ÜCRETSİZ OLACAK
 
Açılışı gerçekleştirilen hayır çarşısında erkek, bayan ve çocuklar için her çeşit giysi bulunurken, evlenmeyi düşünen genç kızlar içinde gelinlik modelleri de hayır çarşısında yer alıyor. Hayır Çarşısı hakkında bilgi veren Ak Parti Kapaklı İlçe Sosyal İşler Birim Başkanı Melek Sarıtaş Yeşil, “Durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza almak istedikleri giysilerden 3’er parça vereceğiz. Giysi yardımında bulunduğumuz vatandaşlarımızdan sadece T.C. kimlik numarası, ev adresi ve telefonlarını isteyeceğiz. Tüm ürünlerimiz ücretsiz olacak. Hayır çarşımızın hayırlara vesile olmasını  temenni ediyorum” diye konuştu.