info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayrabolu Belediyesi’nin Kültür Gezileri Başladı

Hayrabolu Belediyesi’nin Kültür Gezileri Başladı

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’nun seçim zamanı söz verdiği  kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında kültür gezileri programının ilki  Çanakkale’ye gerçekleştirildi.
Hayrabolu Belediyesi kültür gezileri ile ilgili bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, kültür gezilerine halkın yoğun ilgisi olduğunu ve bu ilgilinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek şunları söyledi:“ İlk gezimizde bugün 2 otobüsümüzü Çanakkale’ye uğurluyoruz. Şu anda bizler gibi yola çıkacak vatandaşlarımızın da heyecanlı olduğunu görüyoruz. Çünkü tarihimizi görmek, öğrenmek geçmişte insanlarımızın neler yaşadığını, bu ülkenin nasıl kazanıldığını, bu hale hangi şartlarda geldiğimizi görmek insanlarımızı heyecanlandırıyor. Geziye katılanlardan oradaki hem milli hem de manevi ruhu hissetmelerini dilerim. Ben yola çıkacak vatandaşlarımıza iyi yolculuklar diliyorum” dedi.
 
 
Başkan Altayoğlu, vatandaşlardan gezi kapsamında hiçbir ücret talep edilmediğini belirterek, “Bu gezilerimiz tamamen ücretsizdir. Çanakkale’ye giden vatandaşlarımız profesyonel rehberler eşliğinde Seddülbahir savaş galerisi, 57. Alay Şehitliği, Alçı Tepe köyü, Conkbayırı, Sargı Yeri Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş abidesi, Şahin Dere Şehitliği, Seyit Onbaşı Heykeli ve Tabyaları, Namazgâh Tabyası, Kilit Bahir Tabyası ve Nusret Mayın gemisi gibi birçok yeri görme fırsatı bulacak” dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin