info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayraboluda 2. Etap Katı Atık Tesisi

Belediye başkanı İrtem; Tiçhib in Hayraboluda 2. Etap Katı Atık Tesisi 2. Etap Katı Atık Tesisi proje çalışmalarına katıldı.

Tekirdağ İli Çevre Hizmetleri Birliği (Tiçhib), Tekirdağ'da 2. Etap katı atık tesisi için proje çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Tekirdağ Belediye ve Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, İO Çevre Çözümleri'nden Prof. Dr. Erdem Görgün ve Yüksek Çevre Mühendisi Murat Cem Ertürk tarafından, Tiçhib üyelerine 2. Etap katı atık tesisi için oluşturulan fizibilite raporu konusunda sunum eşliğinde detaylı bilgi verildi. Mevcut katı atık tesisinin genişletilmesi gerektiğinin altı çizilen toplantıda bundan sonra uygulanacak olan yol haritası konusunda seçenekler masaya yatırılarak tartışıldı. Tekirdağ Belediye ve Tiçhib Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, 2. Etap katı atık tesisinin ne şekilde ve nasıl yapılacağı konusunda en kısa süre içerisinde üyelerimizle birlikte fikir alışverişinde bulunarak karara vereceklerini söyledi.

Toplantıya Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı ve Tiçhib Müdürü Haldun Güler'in yanı sıra, Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Karacakılavuz Belediye Başkanı Ömer Gümüş ve Banalı Belediye Başkanı Selami Altınay ile Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sezen ve Tiçhib Personeli katıldı.