info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hukukçular Birliği Üyeleri: Evet

Referandumda Demokrasiye Evet Kampanyası kapsamında Ankara dan yola çıkan Hukukçular Birliği Vakfı üyeleri, İstanbul a ulaştı.

Referandumda Demokrasiye Evet Kampanyası kapsamında Ankara dan yola çıkan Hukukçular Birliği Vakfı üyeleri, İstanbul a ulaştı.

Edirne deki evet turlarının ardından Kırklareli nin Lüleburgaz ilçesinde ve Tekirdağ ın Muratlı ilçesinde işlek caddelerde otobüsten yapılan anonslarla halkı selamlayan hukukçular, daha sonra Tekirdağ ile Tekirdağ ın Çorlu ilçesine uğradı.

Tekirdağ ve Çorlu da da halkı üzerinde değişime, demokrasiye, özgürlüklere evet yazılı otobüsten selamlayan Hukukçular Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kılıçkaya ve beraberindeki hukukçular, Çorlu dan yaklaşık 2 saat süren yolculuğun ardından 24. durakları İstanbul a geldi.

İstanbul da konaklayacakları tesise yerleşen Hukukçular Birliği Vakfı üyelerinin, yarın Taksim Meydanı nda basın açıklaması yaptıktan sonra halka Anayasa Değişikliğine Neden Evet başlıklı kitapçıklar dağıtacağı belirtildi.

Ankara dan 12 Ağustos ta TBMM önünden yola çıkan hukukçular, Demokrasi Yolculuğu adını verdikleri yurt gezileri kapsamında şu ana dek geçen 11 günde, Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Adana, Mersin, Karaman, Konya, Antalya, Isparta, Burdur, Denizli, Aydın, İzmir, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ illerinde halka referandumu anlatarak kitapçık dağıttı.