info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Huzurevi Sakinlerinin Sahnelediği Oyun, Ayakta Alkışlandı

Türkiye nin ilk huzurevi tiyatrosu olan Çorlu Huzurevi Tiyatrosu, Şinasi nin Şair Evlenmesi adlı oyununu sahneledi.

 

Türkiye'nin ilk huzurevi tiyatrosu olan Çorlu Huzurevi Tiyatrosu, Şinasi'nin Şair Evlenmesi adlı oyununu sahneledi. Kahkahalarla izlenen tiyatronun bitiminde oyuncular, ayakta alkışlandı.
 
Dünya Yaşlılar Günü dolayısı ile Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal sahnesinde Çorlu Huzurevi Tiyatrosu oyuncuları sahne aldı. Türk edebiyatının ilk tiyatro eseri olan Şinasi'nin Şair Evlenmesi oyununu sahneye koyan oyuncuların performansı beğeni topladı. Yaklaşık 45 dakika süren oyunu Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan da eşleri ile birlikte izledi. Oyun sonunda tüm oyunculara eşi ile çiçek veren Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, "Oyunu çok beğendim. Çok güzel oynadınız, hepinizi tebrik ediyorum." dedi.
 
Oyunu Vali Yerlikaya'nın yanı sıra Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Jandarma Komutanı Tolga Çemrek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Resul Darama, Çorlu Huzurevi Müdürü Erol Menekşe ve çok sayıda vatandaş da izledi.
 
Tiyatro sonunda seyirciler, oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı.