info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı Temizlendi

Muratlı’nın tek mesire alanı olan İnanlı çeşmesi mesire alanı temizlendi.

 
Yıllardır piknikçiler  ve bu yere alkol içmeye gelenler tarafından kirletilen ve bir türlü temizlenmeyen piknik bölgesi nihayet temizlendi.Muratlı belediyesi tarafından bir temizlik  elemanı görevlendirilen alan,günlük mesai saatleri içinde temizlenmeye başlandı.
 
 
 
Piknik alanına temizlik görevlisi tayin edilmesi iyi bir çalışma olmakla beraber,bazı eksiklikler göze çarpıyor.Burayı temizlemekle görevlendirilen temizlik görevlisinin,sadece belirli kısımları temizleyerek,diğer zamanını oraya alkol içmeye gelen kişilerin yanında geçirdiği,onların içmiş olduğu bira şişelerini ticari amaçla topladığı,diğer yönden,konser sahnesi,tuvaletler ve çeşme bölgesinin pislik içinde olduğu gözden kaçmadı.
 
 
Bu alanı saat 15.00  civarında fotoğraflarken,görevlinin, “gazeteci,orayı çekme daha temizlemedim” diyerek tepki göstermesi ve o saate kadar ne yaptığı merak ediliyor.
 
 
İNANLI ÇEŞMESİ MESİRE ALANI  KISMEN DE OLSA TEMİZLENMEYE BAŞLAMIŞ.TARİHİ ÖZELLİĞİ OLAN ÇEŞMENİN RESTORASYONUNUN NE ZAMAN YAPILACAĞI MERAK EDİLİYOR.
Kaynak : Murat Ürtekin