info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Belediyesi bünyesinde kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu, ilk toplantısını Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç başkanlığında, Tekirdağ Belediye meclis salonunda gerçekleştirdi.

 

 

Tekirdağ Belediyesi bünyesinde kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu, ilk toplantısını Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç başkanlığında, Tekirdağ Belediye meclis salonunda gerçekleştirdi.
 
Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç toplantıda yaptığı konuşmada Tekirdağ Belediyesi’nin iş sağlığı ve güvenliği konusunda son derece hassas olduğunu belirterek, “İşçilerimizin güvenliğine büyük önem veriyoruz. İş Sağlığı ve güvenliği konusunda Tekirdağ Belediyesi en iyilerden biri olacak. Bundan şüphemiz yok. Biz ekibimize güveniyoruz ve yapılacak tüm çalışmalarda gereken tüm desteği vereceğiz. Kurulumuz bu konuda çalışmalara başladı. Eksiklikler ve alınması gereken tedbirler belirlenerek en kısa zamanda yerine getirilecek” dedi.
 
Trakyakent Bilgilendirme Toplantılarını Sürdürecek
Başkan Dalgıç konuşmasında; “6331 sayılı göre mükellef olduğumuz sorumluluklarımız var. Bunları yerine getirmek için bazı kararlar alacağız. Çalışma talimatlarını uygulama ve uygulatmak gibi yükümlülüklerimiz var. Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent bu konuda farkındalık yaratabilmek adına 6 ayrı noktada eğitim çalışmaları gerçekleştirdi ve bu bilgilendirme toplantılarına devam edecek” ifadelerini kullandı.
 
Trakyakent Birlik Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz de toplantıda yaptığı kısa açıklamada; “İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu 10 kişiden oluşacak ve tüm birimlerle birlikte sürekli koordinasyon halinde olarak iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması konusunda saha araştırmalarından uygulamalara kadar her türlü çalışmaları gerçekleştireceğiz. Görevli olan arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı ciddiyetle en iyi şekilde sürdüreceğiz. Ekibimizin görüşleri ile ilgili toplantılar düzenleyeceğiz. Sürecimiz yoğun bir biçimde işleyecek” dedi.
 
Açıklamaların ardından Tekirdağ Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Nihal Özdağ Usta tarafından kurul üyelerine iş sağlığı ve güvenliği konusunda yapılması gerekenler ve talimatlar hakkında bilgiler verildi.
 
Toplantıya Başkan Dalgıç ile birlikte Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç, Başkan Yardımcıları sinan Çetiz ve Av. Nevim Kaçar ile birim müdürleri ve ilgili personeller katıldı.