info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İşadamı ve Siyasetçi Mennan Yıldırım, Almanya İle Tekirdağ Arasında Dostluk Köprüsü Kurdu

Tekirdağ kiraz festivali kapsamında,işadamı-siyasetçi Mennan Yıldırım`ın girişimiyle,Almanya`nın Bayreuth takımıyla Tekirdağ-Çerkezmüsellim takımları arasında dostluk maçı düzenlendi.

Çerkezmüsellim'in 3-2 kazandığı maçta,dostluk ve kardeşlik havası hakimdi. Organizasyonda büyük emek harcayan Mennan Yıldırım; amacımız sadece iki takım arasında maç yapmak değil, Almanya ile dostluk köprülerini güçlendirmektir.

Amacımız,Tekirdağ'ı Almanya'da tanıtmak,marka yapmaktır. Bunu da gerek şahsım gerekse belediye başkanlarımızın katkısıyla başardık. Bugün de bu güzel organizasyonla, duygusal ve keyifli bir maç gerçekleştirdik.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim" Dedi. Maç bitiminde kupa ve madalya töreni yapılırken, Almanya adına Nordboyerisher kurier gazeteis muhabiri VON HORST WUNNER'in sıcak ve samimi tavırları, neşeli bir ödül töreni yaşanmasına neden oldu.

Von Horst Wunner, "Tekirdağ'ın denizine, güzelliğine ve sevgi dolu insanlarına hayran kaldım. Böyle bir şehirde yaşamak huzur ve mutluluktur. Candan dostluğunuz için çok teşekkür ederim" Dedi.

Program,akşam yemeği ile sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin