info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.9586
Dolar Satış
:
33.0180
Euro Alış
:
35.7732
Euro Satış
:
35.8377
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İşçi minibüs ile otomobil çarpıştı; 1 ölü, 15 yaralı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesine bağlı veliköy beldesi ışıklar mevkiinde çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında minibüs ile otomobilin çarpıştı.

Kaza, saat dün gece 01:15 sıralarında Çerkezköy yolu Veliköy beldesi yeni yapılan çevre yolu ışıklar mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün tespit edilemediği 59 UR 261 plakalı otomobil Çerkezköy istikametinden Veliköy beldesine dönmek için ışıklı kavşağa geldiği sırada Çorlu istikametinden Çerkezköy istikametine gitmekte olan fabrika işçilerini taşıyan Ahmet Taş yönetimindeki 59 J 2107 plakalı minibüsün önüne çıkması sonucu çarpıştılar.

Çarpışmanın etkisi ile işçilerin taşıyan minibüs yolun sağ tarafına doğru takla atmaya başladı. Bir süre takla atan minibüs yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi. Kazada servis aracında bulunan işçilerden Raci Demirtürk(37), Dogakan Akbaş (25), Yusuf Ağır (22), İbrahim Göksoy(36), İsmail Demirbilek(31), Aytekin Memiş(31) Recep Harbili (28), Oktay Korkmaz (44), Muharrem İğneci (29),Ulaş Biçer (28), Süleyman Var (32), Tehmen Yavuz (36), Gürcan Dirik (39),Vildan Çalışkan (38) yaralandılar.

Minibüs sürücüsü Ahmet Taş ise olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer sürücüsü belirlenemeyen 59 UR 261 plakalı otomobilde bulanan yolcu Gökhan Çelik (22) ise ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile yaralılardan 10 kişi Çorlu devlet hastanesi ile beş kişide Çerkezköy Devlet hastanesine kaldırıldılar.

Olay sonrası olay yerine gelen trafik polisleri ve jandarma ekipleri incelemeler yaptılar. Kazada hayıtını kaybeden sürücü Ahmet Taş?ın cesedi incelemek üzere Çerkezköy devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından Çerkezköy ilçe kaymakamı Akın Varıcer, Emniyet müdürü Cemal Dalman, ilçe jandarma komutanı Mehmet Ali Bayer olay yerine gelerek incelemelerde bulundular. Kaymakam Varıcer daha sonra Çerkezköy devlet hastanesine getirilen beş yaralıyı tek tek ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.