info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İşyerinde Bıçaklanan Berber Öldü

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 23 yaşındaki erkek berberi Suat Bars, kalfası S.F.ve arkadaşı G.B.ile çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürüldü.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 23 yaşındaki erkek berberi Suat Bars, kalfası S.F. ve arkadaşı G.B. ile çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürüldü. Olaydan sonra kaçan S.F. ve G.B. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
 
Olay, dün akşam Yıldız Caddesi üzerinde bulunan Suat Bars'a ait berber dükkanında meydana geldi. S.F., arkadaşı G.B. ile birlikte geldiği işyerinde Suat Bars ile henüz bilinmeyen bir nedenden tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü. Bars, çıkan kavgada bıçaklandı. Karnı ve sırtına aldığı 7 bıçak darbesi ile ağır yaralanan Bars, kanlar içinde yere yığıldı. S.F. ve G.B. ise kaçtı. Çevredekiler tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Suat Bars, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Nişan hazırlığı yaptığı öğrenilen Bars'ın yakınları hastanede sinir kirizi geçirdi. Polis, olaydan sonra kaçan iki şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.