info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İtfaiye Erleri Yangına Müdahale Ederken Zehirlendi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir apartmanın asansör boşluğunda çıkan yangına müdahale eden 2 itfaiye eri, dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Çerkezköy ilçesinde Gazi Osman Paşa Mahallesi Beyazsu Sokak'ta bulunan bir apartmanın asansör boşluğunda yangın çıktı. Elektrik aksamından çıktığı düşünülen yangında dumanlar kısa sürede apartmanı sararken, dumandan etkilenen apartman sakinleri kendilerini dışarı attı.
İhbar üzerine Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etmeye başladı. İki itfaiye eri de yangına müdahale ettikleri sırada yoğun dumandan zehirlendi. Vatandaşların su ve ayran verdiği itfaiyecilere daha sonra olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından müdahale edildi. Dumandan zehirlenen itfaiye erleri Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
TREDAŞ ve doğalgaz ekipleri tedbir amacıyla apartmanın doğalgaz ve elektriğini keserken, çatıya sıçrayan yangın Çerkezköy Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi’nden takviye gelen 4 itfaiye aracı ile 1 saatte söndürülebildi. 
Çevredeki vatandaşlar büyük bir korkuyla söndürme çalışmalarını izlerken, yangın sonucunda binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.