info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.9586
Dolar Satış
:
33.0180
Euro Alış
:
35.7732
Euro Satış
:
35.8377
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İtfaiye Müdürleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü toplantı salonunda Tekirdağ ili ilçe ve il itfaiye müdürleri koordinasyon toplantısı yapıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, tüm ilçelerimizin itfaiye amir ve müdürleri katıldı.
 
Valilik tarafından oluşturulan komisyon tarafından denetlenen İtfaiye teşkilatları denetim raporunun sonuçları değerlendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İtfaiye teşkilatlarının insan ve toplum hayatındaki önemine değinen İl AFAD Müdürü Recep Erol, Afet ve Acil Durumlarda erken müdahale etmenin çok önemli olduğunu kaydetti. İtfaiye personelinin 24 saat görev yapan bir kuruluş olarak personeli araç, gereç ve müdahale malzemeleri ile her an 7/24 müdahaleye hazır olması gerektiğini vurguladı.
 
İtfaiye personelinin eğitimli ve donanımlı olması gerektiğine de dikkat çeken İl AFAD Müdürü Recep Erol İtfaiye personelinin vatandaşın kara gün dostu olduğunu belirterek vatandaşın en zor ve sıkıntılı anlarında itfaiye personelini yanında gördüğünü beyan etti.
 
İtfaiye teşkilatları koordinasyon toplantısı sonunda bir dizi kararlar alındı. İtfaiye Teşkilatlarının karşılıklı yardımlaşma ve işbirliğinin önemine dikkat çekilerek, itfaiyelerin görevinin sadece yangın söndürmek olmadığı, afet önleyici ve zarar azaltıcı tedbirleri aldırmak, arama ve kurtarma ile müdahale gibi görevlerinin de bulunduğu kaydedildi.
 
Toplantının; daha geniş katılımlı olarak Çorlu Belediyesi ev sahipliğinde yapılması kararlaştırıldı.